announcement

Hei! En god stund siden sist jeg har blogget og nå som neste uke er finals og siste uken før juleferien har jeg lite tid å blogge igjen! Når ferien kommer skal jeg blogge om alt som har skjedd siden jeg byttet vertsfamilie! Det har vært thanksgiving og jeg har gjort så mye gøyt! Slenger bare inn en av skole announcementene vi ser hver dag på skolen. -Siri

 

Pep rally

Hei! Av en eller annen grunn klarte jeg å slette innlegget jeg hadde om pep rally så jeg får skrive det på nytt. Men sist fredag var det pap rally på skolen. Var veldig gøy å få oppleve det og jeg hadde det så gøy! Jeg og noen andre jenter fra badminton laget dro først til Tacobell for å spise og jeg er dønn forelsket i tacobell hahaah. 

Men til de som ikke vet så mye om pep rally så er det  et arrangement de gjør før den første store kampen. De presenterer høst sportene som foreksempel amerikansk fotball, svømming, golf, badminton og volleyball. De roper opp et og et navn og så må den personen løpe ut på banen og stå under sin sport. 


Matadors er skole maskotens navn.

Tarah og Steph. Begge går på badminton.

Chloe, Amber, Mary, meg, Mari og Steph. Alle går på badminton bortsett fra Mary helt bakerst.
Siri

Les mer i arkivet » Januar 2014 » Desember 2013 » November 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits