Valentine

Valentinesdagen er så annerledes her i USA enn hjemme i Norge. Mer enn halvparten på skolen gikk rundt med ballonger, sjokolader, bamser og roser. Vi hadde til og med "valentine fest" i yearbook klassen med masse mat! Var veldig koselig. På kvelden så meg, vmor og naboen valentine's day filmen mens vi spiste mat fra The Cheescake factory.

Ny vertsfamilie

Hei! Som jeg har nevt så har jeg byttet vertsfamilie. I morgen er det tre uker siden jeg flyttet inn her hos Cindy. 

Jeg flyttet først og fremst pga veldig dårlig kjemi mellom meg og min forrigje vertsmor. Og pga hun ikke var amerikansk osv. Var ganske masse forskjellige egentlig som gjorde at jeg ville bytte  og jeg vil ikke skrive masse dårlig om hun fordi hun var hyggelig mot meg men det funket rett og slett ikke for meg. Det gikk ca 3 eller 4 uker før jeg flytte og vertsmoren min visste ikke noe om det før den andre uken. Så jeg bodde der i to uker mens hun visste om det så det var ganske kleint de siste to ukene.

Den nye vertsmoren min er hvertfall fantastisk og jeg stor trives her hos! Jeg bor hos Cindy på 66 år, en katt og en hund. Hun bor i et lite nabolag innenfor "gates" så er litt morsomt hvergang folk må ringe fra utsiden og inn. Jeg bor ca 10 minutter unna skolen hvis jeg går. Alt i alt er jeg veldig fornøyd nå og meg og Cindy passer veldig godt i lag! Vi snakker konstant og har så mye til felles!Slenger inn et bilde fra når badminton laget dro til states.

Siri

Halloween

Halloween i Amerika er fantastisk! Mye gøyere enn i Norge. Vi var 5 jenter som gikk å trick or treatet i gaten. Hele nabolaget var fult av mennesker, unger og hunder i kostymer! Vi gikk i en og en halv time og etterpå dro vi til naboen til Anna for de inviterte oss over. Koste meg veldig mye i går og det var gøy å oppleve en amerikansk Halloween. Jeg gikk som turist i og med jeg er en. Anna var en baby. Giulia var en engel og Tarah og Tabatha var katt.

State fair

I går dro jeg down town av Phoenix hvor state fair ligger. Svært tivoli med masse mat og spill! Koste meg kjempe masse og hadde det så gøy! Vi var 6 jenter som dro sammen og vi var så heldige med at hun ene jenten sin onkel jobbet på state fairet så vi fikk gratis inngang OG et kort til å ta så mange karuseller vi ville!

Selfølgelig avsluttet vi dagen på state fair med at bilen ikke ville starte når vi skulle hjem. Herlighet som vi lo fordi vi starte turen med å bli stoppet av politiet og hjem ville ikke bilen startet. Hahaha.

Siri

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits