Ny vertsfamilie

Hei! Som jeg har nevt så har jeg byttet vertsfamilie. I morgen er det tre uker siden jeg flyttet inn her hos Cindy. 

Jeg flyttet først og fremst pga veldig dårlig kjemi mellom meg og min forrigje vertsmor. Og pga hun ikke var amerikansk osv. Var ganske masse forskjellige egentlig som gjorde at jeg ville bytte  og jeg vil ikke skrive masse dårlig om hun fordi hun var hyggelig mot meg men det funket rett og slett ikke for meg. Det gikk ca 3 eller 4 uker før jeg flytte og vertsmoren min visste ikke noe om det før den andre uken. Så jeg bodde der i to uker mens hun visste om det så det var ganske kleint de siste to ukene.

Den nye vertsmoren min er hvertfall fantastisk og jeg stor trives her hos! Jeg bor hos Cindy på 66 år, en katt og en hund. Hun bor i et lite nabolag innenfor "gates" så er litt morsomt hvergang folk må ringe fra utsiden og inn. Jeg bor ca 10 minutter unna skolen hvis jeg går. Alt i alt er jeg veldig fornøyd nå og meg og Cindy passer veldig godt i lag! Vi snakker konstant og har så mye til felles!Slenger inn et bilde fra når badminton laget dro til states.

Siri

09:21 AM

Hei igjen! Blitt en del blogging på meg i det siste så nå burde noen være fornøyd. Siden sist innlegg har jeg gjort ganske mye. Jeg har vært på Younglife, startet på treningssenter, prøvd meg ut for basketball laget, vært på douch bros og faktisk byttet vertsfamilie. Har ikke skreve noe om det tidligere fordi jeg ikke var sikker på om det kom til å skje og så paranoid som jeg er var jeg små redd for at min gamle vmor skulle finne bloggen min og lese om alt som har skjedd osv. Kan skrive litt mer om det senere. Jeg har det hvertfall veldig bra nå og alle sa det til meg i går på skolen og sa at jeg så mye gladere og lykkeligere ut og det er jeg faktisk nå! Jeg stor trives hos hun nye vmoren min!

Halloween

Halloween i Amerika er fantastisk! Mye gøyere enn i Norge. Vi var 5 jenter som gikk å trick or treatet i gaten. Hele nabolaget var fult av mennesker, unger og hunder i kostymer! Vi gikk i en og en halv time og etterpå dro vi til naboen til Anna for de inviterte oss over. Koste meg veldig mye i går og det var gøy å oppleve en amerikansk Halloween. Jeg gikk som turist i og med jeg er en. Anna var en baby. Giulia var en engel og Tarah og Tabatha var katt.

Mandag, tirsdag og onsdag.

Hei! Jeg har hatt en helt fantastisk uke så langt! Det er Halloween i dag og det er så mange son har kledd seg ut for skolen! Og i kveld skal jeg ut å trick or treating så skal ta bilder fra det også!

Mandag: Var på Younglife. Det er hver mandag hvor mange fra skolen møtes. Det er masse aktiviteter og en liten stund hvor de snakker om Gud og Jesus siden det egentlig er en kristen fritids gruppe. Masse "sing a long" og masse leker og snakk. Denne mandagen var det "cops and robbers". Vi alle møttes rundt 7 tiden ute i en park og skulle leke tyv og politi i hele nabolaget. Noen få var politi og resten var tyv og tyvene fikk 20 minutter på å komme seg til skolen mens politiet skulle kjøre rundt også måtte vi løpe etter tyvene når vi så de i mørket. Var så utrolig morsomt. Bilen jeg var i fanget veldig mange og jeg sier vi vant hahah.

Selfølgelig er det noen naboer som pynter husene til Halloween og det er så gøy å se all den Halloween spiriten amerikanerene har!

Jeg har også "cravet" min første gresskar!

Tirsdag: Banquet aka avslutning med badminton laget. Vi var hjemme hos Amber og de hadde bestilt mat fra en italiensk resturang. Moren til Amber har tatt bilder gjennom hele sesongen så hun hadde laget en presentasjon av alle bildene. Coach Wenkie hadde også en tale om alle jentene på laget og hun er så søt! Vi fikk alle sammen et bevis på at vi har deltatt i badminton laget. Kapteinen på laget hadde også laget en liten gave til alle hvor vi fikk en lapp med "most likely to..." Og noe vi hadde gjort eller snakket om gjennom sesongen i tilleg en gave som passet til det som sto på arket. Så jeg fikk "marry a black asian with swag" og fikk en svart ninja leke. Hahaha.
Men alt i alt var det en kjempe koselig kveld med laget!

Onsdag: I går kveld dro jeg og Mari til Goodwill og til PV mall for å kjøpe kostymer for Halloween i dag. Goodwill er en bruktbutikk og de har kjempe masse Halloween ting og selfølgelig billigere en helt nytt. Så jeg brukte rundt 9$ på Halloween kostymet mitt hahha.

Gangene på skolen er også dekorert for Halloween!

What does the fox say?

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits