State fair

I går dro jeg down town av Phoenix hvor state fair ligger. Svært tivoli med masse mat og spill! Koste meg kjempe masse og hadde det så gøy! Vi var 6 jenter som dro sammen og vi var så heldige med at hun ene jenten sin onkel jobbet på state fairet så vi fikk gratis inngang OG et kort til å ta så mange karuseller vi ville!

Selfølgelig avsluttet vi dagen på state fair med at bilen ikke ville starte når vi skulle hjem. Herlighet som vi lo fordi vi starte turen med å bli stoppet av politiet og hjem ville ikke bilen startet. Hahaha.

Siri

hvil i fred

Det å sitte her i USA. På andre siden av verden å skrive dette innlegget er ikke lett for meg i det hele tatt! Det jeg fryktet mest før jeg dro skjedde i natt. Våknet klokken 04.20 i dag tidlig fordi jeg hadde glemt å ta mobilen på lydløs. Hadde fått en meding fra mamma om hun kunne ringe meg når våknet. Så hun ringte meg og det første jeg hørte var at i natt hadde min kjære morfar sovnet inn. 
 Hvil i fred morfar! Jeg tenker på deg! <3

56 dager

Tror jeg blir spurt hverdag om jeg kan blogge oftere og slikt! Sååå nå tenkte jeg det kanskje var på tide igjen. Jeg har vært i USA i 56 dager nå og det har skjedd så mye siden sist jeg tok meg tid til å blogge. Det har vært spiritweek på skolen hvor vi har hatt tema hver dag. Mandag var dress to impress. Tirsdag var twister/mix and match. Onsdag var nurseday, kle ser enten ut som en lege eller pasient. Torsdag var candy day hvor vi måtte kle oss ut som barn og fredag var school colors. Altså blå og gul.
Det har vært homecoming noe som var okei, aldri vært på en et så varmt og klamt sted for. Trodde ballet i 10 var ille men dette toppet alt hahah og musikken sluttet 20 minutter før alt egentlig skulle være ferdig. Men ellers koste jeg meg siden jeg fikset meg med Tarah og etterpå dro jeg på sleepover.
Jeg har også vært på min aller første baseball og amerikansk fotball kamp. Det var egentlig ganske gøy og spennende bortsett fra at jeg ikke forstår reglene og slikt så de jeg er med ender opp med å prøve å forklare. Noe som tar evighet fordi jeg forstår ikke noe.
Jeg har hatt donut date med Ragnhild, vært på panda express og spist smoores for første gang i mitt liv!! 
Slenger med en del bilder fra alt jeg har tatt bilder av i det siste.  

Siri

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits