09:21 AM

Hei igjen! Blitt en del blogging på meg i det siste så nå burde noen være fornøyd. Siden sist innlegg har jeg gjort ganske mye. Jeg har vært på Younglife, startet på treningssenter, prøvd meg ut for basketball laget, vært på douch bros og faktisk byttet vertsfamilie. Har ikke skreve noe om det tidligere fordi jeg ikke var sikker på om det kom til å skje og så paranoid som jeg er var jeg små redd for at min gamle vmor skulle finne bloggen min og lese om alt som har skjedd osv. Kan skrive litt mer om det senere. Jeg har det hvertfall veldig bra nå og alle sa det til meg i går på skolen og sa at jeg så mye gladere og lykkeligere ut og det er jeg faktisk nå! Jeg stor trives hos hun nye vmoren min!

Mandag, tirsdag og onsdag.

Hei! Jeg har hatt en helt fantastisk uke så langt! Det er Halloween i dag og det er så mange son har kledd seg ut for skolen! Og i kveld skal jeg ut å trick or treating så skal ta bilder fra det også!

Mandag: Var på Younglife. Det er hver mandag hvor mange fra skolen møtes. Det er masse aktiviteter og en liten stund hvor de snakker om Gud og Jesus siden det egentlig er en kristen fritids gruppe. Masse "sing a long" og masse leker og snakk. Denne mandagen var det "cops and robbers". Vi alle møttes rundt 7 tiden ute i en park og skulle leke tyv og politi i hele nabolaget. Noen få var politi og resten var tyv og tyvene fikk 20 minutter på å komme seg til skolen mens politiet skulle kjøre rundt også måtte vi løpe etter tyvene når vi så de i mørket. Var så utrolig morsomt. Bilen jeg var i fanget veldig mange og jeg sier vi vant hahah.

Selfølgelig er det noen naboer som pynter husene til Halloween og det er så gøy å se all den Halloween spiriten amerikanerene har!

Jeg har også "cravet" min første gresskar!

Tirsdag: Banquet aka avslutning med badminton laget. Vi var hjemme hos Amber og de hadde bestilt mat fra en italiensk resturang. Moren til Amber har tatt bilder gjennom hele sesongen så hun hadde laget en presentasjon av alle bildene. Coach Wenkie hadde også en tale om alle jentene på laget og hun er så søt! Vi fikk alle sammen et bevis på at vi har deltatt i badminton laget. Kapteinen på laget hadde også laget en liten gave til alle hvor vi fikk en lapp med "most likely to..." Og noe vi hadde gjort eller snakket om gjennom sesongen i tilleg en gave som passet til det som sto på arket. Så jeg fikk "marry a black asian with swag" og fikk en svart ninja leke. Hahaha.
Men alt i alt var det en kjempe koselig kveld med laget!

Onsdag: I går kveld dro jeg og Mari til Goodwill og til PV mall for å kjøpe kostymer for Halloween i dag. Goodwill er en bruktbutikk og de har kjempe masse Halloween ting og selfølgelig billigere en helt nytt. Så jeg brukte rundt 9$ på Halloween kostymet mitt hahha.

Gangene på skolen er også dekorert for Halloween!

What does the fox say?

SUNday

Akkuratt nå ligger jeg ute og soler meg mens jeg leser en bok som er en av leksene jeg har i engelsk. Har vært på shopping i dag igjen. Brukt litt for mye penger igjen og jeg er veldig klar for en ny skoleuke med halvdag på tirsdag!

Team bonding

Hei! Beklager for dårlig blogging og nå ende mer dårlig blogging. Jeg blogger fra mobilen og mobil bilder. Nå kom jeg hverfall nettopp inn døren fra Chloes hus. Det har vært team bonding for badminton laget og jeg har kost meg så utrolig mye! Vi fikk beskjed om å ta med oss tskjorter og andre ting som vi ville bruke for å tie dye. Jeg tok med to tskjorter. Vi startet med å ligge alle klærene i et spesielt vann i 20 minutter og i den tiden hadde foreldrene til chloe bestilt pizza til hele laget.

Etter vi hadde laget tskjortene gikk vi inn for å spille. Vi spilte no jeg ikke aner navnet på men det var veldig gøy fordi det var et spill med miming. Vi lekte også hviskeleken og det er så vittig når det er to utvekslingsstudenter med i badminton laget og ikke helt klarer å si alle ord rett. Hahaha. Vi spilte også just dance på Wii. Vi lagde også snow cone.Siri

Første og andre dag på amerikans high school

Hei! Da var det endelig helg etter to dager på skolen. Jeg starter hver dag 7:30 men må allerde dra ut døren 6:40 for å ta bussen til skolen. Og jeg føler meg ganske så amerikansk når jeg tar bussen i de gule bussene til og fra skolen hver dag hahah. 


Det er ca syv minutter mellom hver time og det er så utrolig stress og finne fram fordi skolen er så stor og i tillegg til at gangene er stappfulle for alle prøver å rekke neste time. Skolen er så stor at vi har fått kart over alle klasserommene.Jeg er egentlig senior, 12 klassing. Men siden jeg vil spile sport er jeg junior, 11 klassing. Håper på å enten starte med volleyball eller basketball.
Jeg tar veldig mange gøye og spennende fag her nede:

TV AND FILM PRODUCTION - Jeg tror dette er faget jeg gleder meg mest til fordi læreren er så utrolig kul hahah. Men samtidig gleder jeg meg til å filme og holde på med TV greier og slikt så det blir bra! Vi har alle hver vår imac og vi får kamerautstyr. 

ENGLISH 3-4 - Ok time med verdens søteste lærer. 

AMERICAN HISTORY - Faget jeg sliter litt med. Alt er jo på engelsk og det ble litt for mye på en gang disse to dagene. Håper det blir bedre utover neste uke. Læreren er hverfall veldig kul bortsett fra at jeg fikk lekse første dagen.

PHOTOGRAPHY 1-2 - Veldig gøy time. Er jeg heldig er det ganske likt det jeg hadde i fjor i Norge.

CULINARY ARTS - "Matlaging". Denne timen tar jeg bare på "gøy" fordi den gjør ingen nytte for meg i Norge.

NEWSPAPER PRODUCTION - Sliter litt her også med engelsken, men jeg tror det skal gå bra fordi de to som er lærere er så søte og hjelper så mye til hvis jeg står fast hahaha.

 - Siri

My new home

Fine huset jeg skal bo i de neste 10 månedene.

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits