New York - Soft landing campDa var soft landig campen i New York over. Jeg har hatt tre kjempe fine dager selv om været har gått litt opp og ned! Første dagen var vi på Upper Manhattan, Central Park, shoppet på fifth avenue og Times Square. Den andre dagen var vi på lower Mantattan, ground zero, en tur i Brooklyn og litt forskjellige steder i Soho, little italy og chinatown. Begge dagene i NY gikk alt for fort! Var egentlig kjipt å dra fra alle jeg ble kjent med. Men det var overraskende mange av gjengen som var i NY som skulle videre til Phoenix så kanskje jeg treffer på de? 

Jeg er kommet godt til rette hos vmoren min. Har allerede vært her i tre dager og jeg trives så godt! Både vmor og vsøs er så snill og god mot meg. Så jeg merker allerede nå at jeg kommer til å trives her de neste ti månedene. 

Et utvekslingsår i USA

Hei! Mitt navn er Siri og grunnen til at jeg har startet å blogge igjen, er fordi jeg skal være i USA i et år som utveksling. Jeg skal bo i Phoenix, Arizona og skal gå på Shadow Mountain High School i Paradise valley. Jeg skal bo hos en vertsmor på 64 og er dobbel placement med en jente fra Brasil som er ett år mindre enn meg. Jeg drar med Explorius, de har et program for elever som går yrkesfag linje, Media og kommunikasjon.

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits