The big 1 & 8

Herregud! Tenk at jeg er blitt 18. Føler jeg nettopp ble konfirmert. Nå er jeg liksom "voksen".

Hadde en super dag! Noen av de nærmeste ga med donuts. Fikk ca 10 donuts til sammen og fikk en kake som var en stor donut. Dro en tur på senteret med Mari og fikk ballonger av vmoren hennes. På kvelden kom Anna hjem til meg med en film, pizza og bread sticks! Har så gode venner her nede!

På søndag skal vi ut og spise og feire bursdagen min. Det blir meg, vmamma Cindy og en venninne. Gleder meg!

siden sist

Halloen! En god stund siden sist og dette blir et innlegg med en god del bilder.  Siden sist har jeg 
♥ Vært på vinter camp med Young life ♥ Vært på konsert med Lars og Ragnhild og sett Drake ♥ Vært syk og blitt bestevenn med dyrene i huset ♥ Startet "ikke bli feit i usa" som varte ca en uke før jeg ble syk og det ble ferie og det bare har blitt helt glemt. (nytt år nye muligheter hehehehe) ♥ vært på kjøretur i nabolagene for å se på julelys ♥ laget s´mores ♥ vært på siste Young life kveld før jule ferien ♥ pyntet til jul i huset 

♥ Basketball sesongen er startet ♥ spist Mcdonnald til frokost ♥ bonding time med yearbook classen ♥ laget "pepperkake hus" i culinary arts ut av vanlige kjekt ♥ powderpuff siste skoledag, Juniors VS seniors ♥ Norsk kveld hos Sara ♥ Fått crocs til jul av Nicole 

 

♥ vært i Nevada med Anna og familien og feiret thanksgiving 

♥  vært på zoo light  vært hjemme i Norge for juleferien, 2 uker ♥ 

♥ feiret Nicole´s bursdag 

♥ vært barnevakt og spist popcorn med sjokolade!!!! ♥ klart å ryke en hengekøye pga mitt nye amerikanske fett :):) herlig

Jeg har det så bra her nede og jeg trives så utrolig godt hos min nye vertsmor Cindy! Kom nettopp hjem fra en kino tur hvor jeg så Frozen og herlighet så den fikk med til å tenke hjem pga all lutefisken, snø, troll, bunad og slottet som minnet meg om Stavkirken. Har vært her i 161 dager og det er ca 5 mnd igjen og jeg er så redd for at det skal gå for fort fordi jeg er absolutt ikke klar for å dra hjem enda!!

- Siri

56 dager

Tror jeg blir spurt hverdag om jeg kan blogge oftere og slikt! Sååå nå tenkte jeg det kanskje var på tide igjen. Jeg har vært i USA i 56 dager nå og det har skjedd så mye siden sist jeg tok meg tid til å blogge. Det har vært spiritweek på skolen hvor vi har hatt tema hver dag. Mandag var dress to impress. Tirsdag var twister/mix and match. Onsdag var nurseday, kle ser enten ut som en lege eller pasient. Torsdag var candy day hvor vi måtte kle oss ut som barn og fredag var school colors. Altså blå og gul.
Det har vært homecoming noe som var okei, aldri vært på en et så varmt og klamt sted for. Trodde ballet i 10 var ille men dette toppet alt hahah og musikken sluttet 20 minutter før alt egentlig skulle være ferdig. Men ellers koste jeg meg siden jeg fikset meg med Tarah og etterpå dro jeg på sleepover.
Jeg har også vært på min aller første baseball og amerikansk fotball kamp. Det var egentlig ganske gøy og spennende bortsett fra at jeg ikke forstår reglene og slikt så de jeg er med ender opp med å prøve å forklare. Noe som tar evighet fordi jeg forstår ikke noe.
Jeg har hatt donut date med Ragnhild, vært på panda express og spist smoores for første gang i mitt liv!! 
Slenger med en del bilder fra alt jeg har tatt bilder av i det siste.  

Siri

Drive in movie

På torsdag ble Ragnhild og jeg invitert med ut på frozen yoghurt og drive in movie av Anna og Elli. Vi så grown ups 2. Veldig morsom film og det var veldig gøy å endelig få oppleve drive in movie. Følte meg ganske så amerikansk da vi satt i bakdelen av en truck fullt av tepper, dyne og masse puter og en del snop og så film hahaha.

Siri

1 måned i USA

Snapshots jeg har tatt fra mobilen denne første måneden. Det har gått så sinnsykt fort! Tenk at jeg allerede har vært i USA i en måned. Har bare 9 mnd igjen! Merker jeg er så klar for å oppleve enda flere ting og bli bedre kjent med forskjellige mennesker.

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!
hits