Ny vertsfamilie

Hei! Som jeg har nevt så har jeg byttet vertsfamilie. I morgen er det tre uker siden jeg flyttet inn her hos Cindy. 

Jeg flyttet først og fremst pga veldig dårlig kjemi mellom meg og min forrigje vertsmor. Og pga hun ikke var amerikansk osv. Var ganske masse forskjellige egentlig som gjorde at jeg ville bytte  og jeg vil ikke skrive masse dårlig om hun fordi hun var hyggelig mot meg men det funket rett og slett ikke for meg. Det gikk ca 3 eller 4 uker før jeg flytte og vertsmoren min visste ikke noe om det før den andre uken. Så jeg bodde der i to uker mens hun visste om det så det var ganske kleint de siste to ukene.

Den nye vertsmoren min er hvertfall fantastisk og jeg stor trives her hos! Jeg bor hos Cindy på 66 år, en katt og en hund. Hun bor i et lite nabolag innenfor "gates" så er litt morsomt hvergang folk må ringe fra utsiden og inn. Jeg bor ca 10 minutter unna skolen hvis jeg går. Alt i alt er jeg veldig fornøyd nå og meg og Cindy passer veldig godt i lag! Vi snakker konstant og har så mye til felles!Slenger inn et bilde fra når badminton laget dro til states.

Siri

Ingen kommentarer

19.11.2013 kl.23:50

Fint at alt har ordnet seg ;) Men det er ingen i USA som virkelig er "amerikanske", det er bare de innfødte/urfolket. Alle har innvandret en gang i tiden og ingen er helt "amerikansk", litt det samme som i Singapore som består av folk fra hele verden ;) men oppstår jo store kulturforskjeller likevel, så fint at du har det bedre.

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits