Mandag, tirsdag og onsdag.

Hei! Jeg har hatt en helt fantastisk uke så langt! Det er Halloween i dag og det er så mange son har kledd seg ut for skolen! Og i kveld skal jeg ut å trick or treating så skal ta bilder fra det også!

Mandag: Var på Younglife. Det er hver mandag hvor mange fra skolen møtes. Det er masse aktiviteter og en liten stund hvor de snakker om Gud og Jesus siden det egentlig er en kristen fritids gruppe. Masse "sing a long" og masse leker og snakk. Denne mandagen var det "cops and robbers". Vi alle møttes rundt 7 tiden ute i en park og skulle leke tyv og politi i hele nabolaget. Noen få var politi og resten var tyv og tyvene fikk 20 minutter på å komme seg til skolen mens politiet skulle kjøre rundt også måtte vi løpe etter tyvene når vi så de i mørket. Var så utrolig morsomt. Bilen jeg var i fanget veldig mange og jeg sier vi vant hahah.

Selfølgelig er det noen naboer som pynter husene til Halloween og det er så gøy å se all den Halloween spiriten amerikanerene har!

Jeg har også "cravet" min første gresskar!

Tirsdag: Banquet aka avslutning med badminton laget. Vi var hjemme hos Amber og de hadde bestilt mat fra en italiensk resturang. Moren til Amber har tatt bilder gjennom hele sesongen så hun hadde laget en presentasjon av alle bildene. Coach Wenkie hadde også en tale om alle jentene på laget og hun er så søt! Vi fikk alle sammen et bevis på at vi har deltatt i badminton laget. Kapteinen på laget hadde også laget en liten gave til alle hvor vi fikk en lapp med "most likely to..." Og noe vi hadde gjort eller snakket om gjennom sesongen i tilleg en gave som passet til det som sto på arket. Så jeg fikk "marry a black asian with swag" og fikk en svart ninja leke. Hahaha.
Men alt i alt var det en kjempe koselig kveld med laget!

Onsdag: I går kveld dro jeg og Mari til Goodwill og til PV mall for å kjøpe kostymer for Halloween i dag. Goodwill er en bruktbutikk og de har kjempe masse Halloween ting og selfølgelig billigere en helt nytt. Så jeg brukte rundt 9$ på Halloween kostymet mitt hahha.

Gangene på skolen er også dekorert for Halloween!

What does the fox say?

Én kommentar

Hilde marcela

01.11.2013 kl.07:25

Åååå! Det ser så gøyt ut!!! Jeg er så utrolig millioner ganger misunnelig på deg Siri!! Syns det er veldig gøy å lese/ se bilder Av alt du opplever ;) så utrolig koselig uke du har hatt med Halloween og avslutning med badmington laget ;) jeg savner deg! Kos deg videre!! Blogg videre ;) jeg følger med, går inn hver dag for å se om du har oppdatert;) hehe ;) kos og klem

PS: du har så sykt fint klær på deg... Elsket den hvite kjolen du har på avslutningen!! Pluss de fine neglene dine!!:) love it

Renate

01.11.2013 kl.14:37

Ååh høres ut som en supergøy uke!!! Fortsett med sånne oppdateringer, er så gøy å lese

Savner deg hver dag <3

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits