56 dager

Tror jeg blir spurt hverdag om jeg kan blogge oftere og slikt! Sååå nå tenkte jeg det kanskje var på tide igjen. Jeg har vært i USA i 56 dager nå og det har skjedd så mye siden sist jeg tok meg tid til å blogge. Det har vært spiritweek på skolen hvor vi har hatt tema hver dag. Mandag var dress to impress. Tirsdag var twister/mix and match. Onsdag var nurseday, kle ser enten ut som en lege eller pasient. Torsdag var candy day hvor vi måtte kle oss ut som barn og fredag var school colors. Altså blå og gul.
Det har vært homecoming noe som var okei, aldri vært på en et så varmt og klamt sted for. Trodde ballet i 10 var ille men dette toppet alt hahah og musikken sluttet 20 minutter før alt egentlig skulle være ferdig. Men ellers koste jeg meg siden jeg fikset meg med Tarah og etterpå dro jeg på sleepover.
Jeg har også vært på min aller første baseball og amerikansk fotball kamp. Det var egentlig ganske gøy og spennende bortsett fra at jeg ikke forstår reglene og slikt så de jeg er med ender opp med å prøve å forklare. Noe som tar evighet fordi jeg forstår ikke noe.
Jeg har hatt donut date med Ragnhild, vært på panda express og spist smoores for første gang i mitt liv!! 
Slenger med en del bilder fra alt jeg har tatt bilder av i det siste.  

Siri

2 kommentarer

Marit Barene

01.10.2013 kl.12:37

56 dager - føles som en evighet! Og jeg savner deg!!!

Renate

02.10.2013 kl.08:44

Shit så lenge du har vært vekke... Fortsett å blogge oftere!!!!

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits