Team bonding

Hei! Beklager for dårlig blogging og nå ende mer dårlig blogging. Jeg blogger fra mobilen og mobil bilder. Nå kom jeg hverfall nettopp inn døren fra Chloes hus. Det har vært team bonding for badminton laget og jeg har kost meg så utrolig mye! Vi fikk beskjed om å ta med oss tskjorter og andre ting som vi ville bruke for å tie dye. Jeg tok med to tskjorter. Vi startet med å ligge alle klærene i et spesielt vann i 20 minutter og i den tiden hadde foreldrene til chloe bestilt pizza til hele laget.

Etter vi hadde laget tskjortene gikk vi inn for å spille. Vi spilte no jeg ikke aner navnet på men det var veldig gøy fordi det var et spill med miming. Vi lekte også hviskeleken og det er så vittig når det er to utvekslingsstudenter med i badminton laget og ikke helt klarer å si alle ord rett. Hahaha. Vi spilte også just dance på Wii. Vi lagde også snow cone.Siri

Ingen kommentarer

Renate

01.09.2013 kl.10:36

Skjerpings med den bloggingen!! Er jo så gøy å se hva du gjør på :D MISS U!!

Katrine

01.09.2013 kl.16:28

Åååå så gøy, høres ut som du koser deg!! :D

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits