Første og andre dag på amerikans high school

Hei! Da var det endelig helg etter to dager på skolen. Jeg starter hver dag 7:30 men må allerde dra ut døren 6:40 for å ta bussen til skolen. Og jeg føler meg ganske så amerikansk når jeg tar bussen i de gule bussene til og fra skolen hver dag hahah. 


Det er ca syv minutter mellom hver time og det er så utrolig stress og finne fram fordi skolen er så stor og i tillegg til at gangene er stappfulle for alle prøver å rekke neste time. Skolen er så stor at vi har fått kart over alle klasserommene.Jeg er egentlig senior, 12 klassing. Men siden jeg vil spile sport er jeg junior, 11 klassing. Håper på å enten starte med volleyball eller basketball.
Jeg tar veldig mange gøye og spennende fag her nede:

TV AND FILM PRODUCTION - Jeg tror dette er faget jeg gleder meg mest til fordi læreren er så utrolig kul hahah. Men samtidig gleder jeg meg til å filme og holde på med TV greier og slikt så det blir bra! Vi har alle hver vår imac og vi får kamerautstyr. 

ENGLISH 3-4 - Ok time med verdens søteste lærer. 

AMERICAN HISTORY - Faget jeg sliter litt med. Alt er jo på engelsk og det ble litt for mye på en gang disse to dagene. Håper det blir bedre utover neste uke. Læreren er hverfall veldig kul bortsett fra at jeg fikk lekse første dagen.

PHOTOGRAPHY 1-2 - Veldig gøy time. Er jeg heldig er det ganske likt det jeg hadde i fjor i Norge.

CULINARY ARTS - "Matlaging". Denne timen tar jeg bare på "gøy" fordi den gjør ingen nytte for meg i Norge.

NEWSPAPER PRODUCTION - Sliter litt her også med engelsken, men jeg tror det skal gå bra fordi de to som er lærere er så søte og hjelper så mye til hvis jeg står fast hahaha.

 - Siri

Ingen kommentarer

Renate

10.08.2013 kl.08:33

Ææ, gøy å lese om hvilke fag du skal ha dette året!! Håper alt går supert :D

Sofie

10.08.2013 kl.16:24

Håper du koser deg masse vennen!!

Marit

11.08.2013 kl.20:14

Hei vennen! Dette virker spennende! Håper du trives på skolen med fagene! Be lærere og klassevenner om hjelp hvis ikke :) Lykke til! :-)

Skriv en ny kommentar

+ legg meg til som venn

Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!


hits